söndag, november 25, 2007

Moooi - fluktaren

Svängde in på Pressbyrån på vägen hem idag. Tänkte att jag skulle kolla om de har några gravidtidningar. Spanade efter tidningarna lite försynt, de stod i hörnet bakom en man som tippade. Kände mig som om det vore porr jag smygsneglat på. Tvekade fram och tillbaks, skall jag, skall jag inte?...

Så köpte jag en påse saltlakrits och gick hem.

3 kommentarer:

Matte sa...

He he, några veckor till så brister alla spärrar och så står du där i kassakön med samtliga tidningar. Vänta bara ska du se.

Och du, du får bli gravid hur många gånger som helst utan att jag blir sur på dig. Jag vet hur du har kämpat, precis som jag. Det är alla andra som bara blir gravida huxflux som får mina horn att växa ut... Det där med att sno ungen och åka utomlands tänker jag också :). Lovar att inte ta ditt barn. Fast förstås får du flera så får du faktiskt ta och dela med dig!
Kram / L

Storkenflyger sa...

Själv har jag redan sniläst reporatget med Eva Röse i affären. Blev så oerhört nyfiken på HUR svårt hon hade att få barn. På framsidan står det typ "Jag fick kämpa för att bli gravid". Dock fick man varken reda på om det var en IVF-bebis eller hur länge hon kämpat.

Snikläsa ja men köpa - aldrig!

Anonym sa...

KÖP KÖP KÖP!!!

Lite roligt ska man få ha!!! frossa i din gravidiet :) själv har jag köpt 2 olika böcker och två tidningar (varav den ena var JÄTTEDÅLIG och den andra nästan dålig) - böckerna var dock bra!

/A-S